سخنگوي بسيج مردمي عراق با تأکيد بر مشارکت نيروهاي اين تشکل در عمليات آزادسازي موصل ابراز اميدواري کرد، سردار قاسم سليماني هم در اين نبرد در کنار نيروهاي بسيج مردمي حضور يابد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، «احمد الاسدي» در مصاحبه با پايگاه خبري "غد پرس" گفت: اميدواريم ژنرال قاسم سليماني در عمليات آزادسازي موصل حضور داشته باشد چون او در هر منطقهاي که حاضر شده آن منطقه به سرعت آزاد شده و خسارات هنگفتي به دشمن داعشي وارد آمده است. او يک نابغۀ نظامي است که اين روزها به شدت به وجودش نياز داريم.
الاسدي تأکيد کرد: وجود سردار سليماني در جنگ عليه داعش به معناي حمايتي همهجانبه از سوي ايران است و سليماني هم مشاور نظامي بسيج مردمي و هم ارتش و نهاد مبارزه با تروريسم و پليس فدرال و تمام تشکيلاتي است که با داعش در حال مبارزه اند.
سخنگوي بسيج مردمي عراق خاطرنشان کرد: حضور سردار سليماني در اين عمليات ميتواند تمام موانعي را که در مسير پيروزي و نابود کردن دشمن داعشي وجود دارد به خصوص در زمينۀ تهيۀ سلاح از بين ببرد.
او در پاسخ به سوالي دربارۀ احتمال حساس شدن اهالي موصل نسبت به حضور يک مستشار ايراني در اين عمليات گفت: بيشتر مردم، قدردان اين اقدام هستند ولي حاج قاسم سليماني کسي است که تصميم نهايي و درست را اتخاذ خواهد کرد. ولي بايد ميان خواست ملي و خواست کساني که در تلاش براي جلوگيري از موفقيت عمليات هستند، تفاوت قائل شد. گروه دوم تلاش مي کنند از هر راهي از جمله رنگ و بوي قوميت و مذهبي دادن به اين عمليات، باعث شکست آن شوند اما حقيقت اين است که ما ميبينيم مردم موصل در دست تروريست هاي داعش اسيرند.
منبع:العالم